> Goedkope kartonnen dozen kopen bij de Dozenhal > Menu

Goedkope dozen

Bent u op zoek naar goedkope dozen omdat u gaat verhuizen, dan kunt u bij de Dozenhal zowel terecht voor goedkope nieuwe of gebruikte dozen. Het merendeel van onze tweedehands dozen zijn slechts één keer gebruikt, dus voldoen ze nog aan alle kwaliteitseisen die wij stellen aan onze dozen. Dozenhal gebruikt enkel of dubbel golfkarton bij de productie van de dozen, afhankelijk van de functie die de doos vervult. Moet u bijvoorbeeld zware spullen verplaatsen (bijvoorbeeld boeken of lp’s), dan is het aan te raden om dubbel golfkarton te kiezen omdat dit steviger is dan enkel golfkarton.

Direct offerte aanvragen

Goedkope dozen in bulk bestellen

Dozenhal heeft goedkope dozen zowel nieuw als gebruikt op voorraad. Wij hebben maar liefst 10.000 pallets gebruikte en nieuwe kartonnen dozen. Komt u dus dozen te kort, dan kunt u bij ons goedkope dozen bestellen. Wij hebben maar liefst 2500 verschillende formaten dozen. De volgende dag leveren wij de dozen dan bij u af. Wij werken met een onafhankelijke bezorgservice en brengen geen transportkosten in rekening als u voor meer dan €700,- aan dozen bestelt. Geef uw bestelling door en wij sturen u binnen één werkdag een offerte.

Verantwoord dozen kopen

Wist u dat u uw steentje bijdraagt aan een beter milieu, als u dozen bestelt bij Dozenhal? Dozenhal hergebruikt namelijk alle kartonnen verpakkingen. Elke ton golfkarton die wij hergebruiken bespaart maar liefst 266 kilogram luchtverontreiniging, 3 kubieke meter stortcapaciteit, 2026 kilometer aan benzine voor een gemiddelde auto en 20.000 liter water. Kiest u voor de dozen van Dozenhal, dan kiest u dus in feite voor “groene” dozen. Heeft u nu zelf dozen staan waar u niets meer mee doet, gooi ze dan niet weg! Wij kopen ze graag van u over. Op die manier werken we samen aan een duurzame samenleving.

Direct offerte aanvragen

Verpakkingsmateriaal

Heb je naast dozen ook verpakkingsmateriaal nodig? Dan is dit ook te bestellen bij Dozenhal. Denk bijvoorbeeld aan tape en dispensers, folies en zakken, verzendverpakkingen, of iets anders. Handig om je te verzenden spullen extra te beschermen tijdens het transport of om dozen op te vullen. Heeft u dozen in bulk besteld? Informeer dan naar onze massieve platen: die zijn ontzettend handig om dozen te stabiliseren op een pallet. De dozen staan dan steviger op de pallet.