> Kartonnen dozen kopen Gent | 2500 formaten | Dozenhal > Menu

Kartonnen dozen Gent

Wanneer u op zoek bent naar kartonnen dozen in Gent of omgeving, dan neemt u het beste contact op met de Dozenhal. U heeft de keuze uit een groot assortiment gebruikte of nieuwe kartonnen dozen. Met ruim 2500 verschillende formaten die direct uit voorraad leverbaar zijn, hebben we vast de de dozen die u zoekt. Of het nu gaat om verhuisdozen, postdozen of kleine dozen gaat, u kunt direct een offerte aanvragen via de website. Deze ontvangt u binnen één werkdag per mail. Ook voor kartonnen dozen op maat, zijn wij uw aangewezen partner.

Online dozenzoeker

 

Kartonnen dozen Gent van de Dozenhal

Bestelt u kartonnen dozen in Gent bij de Dozenhal, dan profiteert u van verschillende voordelen. Niet alleen zijn zowel onze kartonnen dozen van uitstekende kwaliteit, ook bestelt u dozen voor scherpe prijzen. U kunt kiezen voor dozen van enkel golfkarton of dubbelzijdig golfkarton. Wij hebben bovendien transport in eigen beheer. Dat betekent dat als u vandaag een bestelling plaatst, wij in veel gevallen de volgende dag kunnen leveren.

De kartonnen dozen van Dozenhal

Andere opties kartonnen dozen

Naast onze grote voorraad, kunt u uw bestelde dozen ook laten bedrukken. Handig bijvoorbeeld als u een webshop heeft. Door de dozen te laten bedrukken met uw bedrijfslogo weten uw klanten direct dat hun bestelling is aangekomen en maakt u een goede eerste indruk. U kunt de doos in full colour of in zwart-wit laten bedrukken. Vindt u het lastig om hiertussen een keuze te maken, wij maken van te voren altijd eerst een proefdruk. Deze krijgt u eerst voordat wij uw hele bestelling verwerken. Dan weet u zeker hoe de bedrukte dozen eruit komen te zien en kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Dozenhal werkt mee aan een beter milieu

Heeft u dozen nodig terwijl u over een gering budget beschikt? Bij Dozenhal kunt u tevens terecht voor tweedehands dozen. Wij hergebruiken namelijk golfkarton. Uiteraard selecteren we daarvoor alleen het karton dat aan de hoge eisen die we stellen aan de kwaliteit van de dozen voldoen. Door het hergebruiken van golfkarton dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu. Bestelt u tweedehands dozen, dan geldt dat dus ook voor u!

Neem contact op