> Kartonnen dozen op maat - Dozenhal > Menu

Kartonnen dozen op maat

Via de Dozenhal bestelt u voordelig kartonnen dozen op maat. Deze dozen zijn in ieder formaat leverbaar, met of zonder bedrukking en wij beschikken ook over een standaard voorraad van ruim 7.000 pallets met dozen met daarin keuze uit ruim 2.500 formaten. Toch een andere maatvoering als verpakking nodig? Al sinds 1978 maken wij elk type doos op bestelling. 

Direct offerte aanvragen

Kartonnen dozen op maat met eigen logo & kleur

Als milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal zijn kartonnen dozen op maat ideaal. U kunt deze helemaal personaliseren en laten voorzien van een eigen logo en bedrijfskleuren. Bovendien is karton door de gelaagdheid als materiaal erg stevig en daardoor ook een prima middel om uw producten te beschermen tijdens transport.

Grootformaat kartonnen dozen

U kunt bovendien ook bij ons terecht voor groot formaat dozen, denk aan octabins, palletdozen en containerdozen. Deze worden extra stevig uitgevoerd, kunnen veel gewicht dragen en zijn stapelbaar. Daardoor zijn ze uitstekend in te zetten voor opslag en voorraadbeer. Deze dozen leveren we tot wel een hoogte van 160 tot 180 cm, met of zonder deksel. Verder bieden wij ook gebruikte dozen die extra voordelig zijn.

Direct offerte aanvragen

Proefdoos aanvragen

Om ruimte te besparen en ook transportkosten is het altijd voordelig om een maatwerk verpakkingsdoos te laten maken voor uw producten. En wilt u een grote partij kartonnen dozen bestellen, maar bent u niet helemaal zeker van de maat? Of wilt u zich eerst overtuigen van de kwaliteit? Vraag dan een proefdoos in de gewenste afmetingen aan bij De Dozenhal voor slechts €15,00. Bent u daarover tevreden en bestelt u een grote order, dan wordt dit bedrag weer gecrediteerd. 

Maatwerkdozen morgen in huis

Doordat wij het transport volledig in eigen beheer uitvoeren, bieden we korte levertijden. Zo kunnen we de dozen uit onze standaardvoorraad morgen al leveren. Binnen deze voorraad van 2.500 formaten hebben we van elke maat doos 100 tot 100.000 stuks in huis. Via de online dozenzoeker ziet u direct of het gewenste formaat leverbaar is of dat deze op maat kan worden besteld. Heeft u nog vragen? De specialisten van de Dozenhal staan u graag te woord. Vul onderstaand formulier in of bel 0032 – 3 – 808 25 91 voor advies op maat.