> Kartonnen dozen kopen Sint-Niklaas | 2500 formaten | Dozenhal > Menu

Kartonnen dozen Sint-Niklaas

U zoekt kartonnen dozen in Sint-Niklaas? Dan is de Dozenhal een verstandige keuze. U kunt direct onze online dozenzoeker gebruiken om de soort dozen van uw keuze te selecteren. Wij hebben meer dan 2500 formaten dozen op voorraad, dus er zit zeker en vast een doos voor u bij.

Online dozenzoeker

Werkwijze kartonnen dozen Sint-Niklaas

Wanneer u kartonnen dozen in Sint-Niklaas bestelt, bestelt u uw dozen simpelweg door een offerte op te vragen voor een aantal dozen in ons assortiment. Binnen een werkdag ontvang u per mail de offerte in uw mailbox. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan worden uw kartonnen dozen direct uit onze voorraad geleverd. Dozenhal beschikt over eigen transport dus kan in veel gevallen binnen 1 tot 3 werkdagen uw bestelling al afleveren.

De kartonnen dozen van Dozenhal

Ontdek de voordelen van Dozenhal

Naast onze scherpe prijzen, de snelle levering en het eigen transport profiteert u van nog meer voordelen als u kiest voor Dozenhal. Wist u bijvoorbeeld dat u uw dozen ook kunt laten bedrukken? Handig als u een webshop heeft en de doos wilt voorzien van uw bedrijfslogo. Bovendien beschikken wij over speciale webshop dozen. Dit zijn dozen die speciaal zijn gemaakt voor het versturen van uw producten per doos. Bedrukking van uw kartonnen dozen is mogelijk in kleur of in zwart. U bent verzekerd van onze expertise, aangezien wij al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner zijn als het gaat om kartonnen dozen. In ons assortiment kunt u zowel kiezen voor nieuwe of tweedehands dozen. Tweedehands dozen zijn in de regel slechts één keer gebruikt. Uiteraard voldoen ze nog aan de hoge eisen die wij stellen aan de kwaliteit van onze dozen.

Verpakkingsmateriaal

Naast kartonnen dozen kunt u ook voor verpakkingsmateriaal bij Dozenhal terecht om uw zendingen extra te beschermen. Voorbeelden van verpakkingsmateriaal zijn papier, luchtkussenfolie en tape. Ons verpakkingsmateriaal is met name bedoeld voor het versturen van kleine producten.

Contact opnemen met Dozenhal

Bent u curieus geworden naar uw mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden. Per GSM kunt u ons bereiken via 0032 – 3 – 808 25 91 of stuur een e-mail via het contactformulier op de website.

Neem contact op