> Kartonnen opbergdozen in vele formaten | Dozenhal > Menu

Kartonnen opbergdozen

Op zoek naar grote partijen kartonnen opbergdozen voor een voordelige prijs? Bij de Dozenhal kunnen we direct uit voorraad honderden maten kartonnen dozen leveren, deze zijn dan morgen al in huis. En is een bepaalde maat niet leverbaar, dan produceren we ook kartonnen dozen geheel op maat. Zo is er voor uw product altijd een passende verpakking die bovendien milieuvriendelijk is.

Direct offerte aanvragen

Brede keuze aan kartonnen opbergdozen

Kartonnen opbergdozen leveren we van klein tot zeer groot formaat, specifiek bedoeld voor bijvoorbeeld opslag, transport en productpresentatie. Hierbij valt te denken aan lichte, kleine vouwdoosjes voor het verpakken van kleine onderdelen, dubbellaags uitgevoerde opbergdozen, die speciaal zijn ontworpen voor het plaatsen op een europallet van 120x80cm of blokpallets van 100x120cm. Daarmee zijn deze een kostenbesparend alternatief voor houten kisten. 

Kartonnen opbergdoos in eigen huisstijl

Door te kiezen voor karton, kiest u voor een duurzame verpakking voor magazijnopslag, verkoop- en presentatie binnen uw winkel of verzending van webwinkelartikelen. Daarbij bedrukken we ook kartonnen opbergdozen met uw eigen bedrijfslogo en eventuele extra informatie in full colour of zwart-wit. Onze bedrukte dozen zijn al vanaf 10 stuks leverbaar.

Direct offerte aanvragen

Kwaliteit verpakkingskarton

Onze verpakkingsdozen bieden we in verschillende kwaliteiten. En u heeft ook keuze uit nieuwe dozen of hergebruikte dozen. Deze laatste zijn een goedkope oplossing voor bijvoorbeeld opslag of vervoer. Verder bieden we dozen van enkel gegolfd karton voor normale gewichten en dubbel gegolfd karton voor zwaardere artikelen en als de dozen worden gestapeld. 

Vragen over kartonnen opbergdozen

Doordat wij het transport volledig in eigen beheer uitvoeren, bieden we korte levertijden. Zo kunnen we de kartonnen opvergdozen uit onze standaardvoorraad morgen al leveren. Binnen deze voorraad van 2.500 formaten hebben we van elke maat doos 100 tot 100.000 stuks in huis. Via de online dozenzoeker ziet u direct of het gewenste formaat leverbaar is of dat deze op maat kan worden besteld. Heeft u nog vragen? De specialisten van de Dozenhal staan u graag te woord. Vul onderstaand formulier in of bel 0032 – 3 – 808 25 91 voor advies op maat.