> Verpakkingen Antwerpen | 2500 formaten | Dozenhal > Menu

Verpakkingen Antwerpen

Bij Dozenhal kunt u terecht voor verpakkingen in Antwerpen. Dozenhal is een Nederlandse onderneming die ruim 10.000 pallets met kartonnen dozen verdeeld over zes hallen in Nederland heeft opgeslagen. Wij zijn gevestigd in Ermelo. Aangezien we het transport van onze dozen in eigen beheer hebben, kunnen wij u uw bestelling in Antwerpen snel leveren. Geeft u vandaag uw bestelling door, dan leveren wij de dozen in de regel de volgende dag bij u op locatie in Antwerpen. Mocht u dus met spoed dozen nodig hebben, dan zijn wij de ideale partij voor u.

De kartonnen dozen van Dozenhal

Verpakkingsmateriaal verpakkingen Antwerpen

Heeft u een webshop, informeert u dan naar onze kartonnen verpakkingen in Antwerpen. Deze verpakkingen zijn zeer geschikt voor zakelijke ondernemingen die hun klanten producten sturen via een kartonnen doos. Voor dit doel hebben wij speciale webshop dozen ontwikkeld. Bij de verpakkingen die u bij Dozenhal bestelt, kunt u ook extra verpakkingsmateriaal bestellen in Antwerpen. Handig om uw zendingen extra te beschermen. Voorbeelden zijn papier, luchtkussenfolie, LPDE verzendzakken en/of tape. Dit soort verpakkingsmateriaal komt vooral van pas bij het versturen van kleine zendingen.

Online dozenzoeker

 

Voorraad en massieve platen

Heeft u uw voorraad opgeslagen in kartonnen dozen en staan deze op pallets? Dan is het verstandig om uw voorraad extra te beschermen door gebruik te maken van massieve platen. Dit zijn kartonnen vellen die u tussen de opgestapelde dozen plaatst. Op die manier verstevigt en stabiliseert u de producten die zich in uw dozen bevinden en verkleint u het risico op het doorzakken van de dozen. Massieve platen hebben wij op voorraad en leveren wij in de maat die het meeste voorkomt: 112 bij 142 centimeter met een gewicht van 600 gram per vierkante meter. Is dit niet de geschikte maat voor u, laat het dan weten. Wij kunnen massieve platen ook op maat voor u produceren.

De voordelen van Dozenhal

U ziet het: u profiteert van diverse voordelen als u een beroep doet op Dozenhal. Naast ons uitgebreide assortiment, zorgen wij voor een duurzame productie van onze tweedehands dozen. Heeft u zelf nog een grote restpartij dozen staan waar u vanaf wilt? Gooi deze niet weg, maar neem contact op met ons. Wij geven u er (afhankelijk van de kwaliteit) een mooi prijsje voor.

Contact opnemen