> Verpakkingen Hasselt - Dozenhal.be > Menu

Verpakkingen Hasselt

Dozenhal.be beschikt over een groot assortiment verpakkingen in Hasselt voor elke soort zending. Naast 2500 kartonnen dozen die uit voorraad leverbaar zijn, kunt u ook terecht voor handig verpakkingsmateriaal om uw zending te beschermen. Van luchtkussenfolie, tot aan tape of papier: kleine producten worden optimaal beschermd tijdens de zending. Naast nieuwe dozen hebben wij ook tweedehands dozen in ons assortiment. Uiteraard voldoen de gebruikte dozen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Online dozenzoeker

 

Goedkope verpakkingen Hasselt

Dozenhal biedt u de mogelijkheid om goedkope verpakkingen in Hasselt direct online te bestellen via onze webshop. U geeft simpelweg aan wat het formaat moet worden van de dozen die u nodig heeft en het aantal (let op: er is een minimum aantal voor afname van onze dozen) en wij sturen u binnen één werkdag een offerte toe. Stemt u in met de offerte dan kunnen wij u in veel gevallen de dozen binnen één tot drie dagen leveren uit onze voorraad. Dat komt omdat wij beschikken over eigen transport.

De kartonnen dozen van Dozenhal

Over Dozenhal

Dozenhal is de expert als het aankomt op kartonnen dozen in België. Al sinds 1978 handelen wij in kartonnen verpakkingen voor zakelijke klanten. Naast Hasselt richten wij ons op Antwerpen, Gent, Brussel en Limburg. Onze uitvalsbasis is het Nederlandse Ermelo. Gezien ons grote assortiment hebben wij altijd een selectie dozen die voldoen aan uw eisen. Zit uw formaat er niet tussen? Dan kunt u ook bij ons terecht voor de productie van dozen op maat.

Soorten dozen

Naast diverse formaten kartonnen dozen, heeft Dozenhal ook specifieke soorten in het assortiment. Denkt u bijvoorbeeld aan pakketdozen of Amerikaanse vouwdozen. Ook postdozen kunt u bij ons bestellen. Wat is het verschil hiertussen?

  • Pakketdozen: zowel nieuwe als gebruikte pakketdozen die ideaal zijn om uw pakketten te verzenden.
  • Amerikaanse vouwdozen: de Amerikaanse vouwdozen (FEFCO 0201) in ons assortiment zijn ruimtebesparend om te bewaren in uw magazijn en eenvoudig in elkaar te zetten. U heeft de keuze uit enkel of dubbel golfkarton, witte of bruine dozen.
  • Postdozen: Dozenhal heeft twee soorten postdozen. U heeft de keuze uit de normale postdoos of een doos die eenvoudig door de brievenbus past. Postdozen bestaan uit enkel golfkarton. Toch zijn ze zeer sterk vanwege de constructie en de kleppen.

Zoek u dozen via onze online dozenzoeker of vraag een offerte aan.

Vrijblijvend contact opnemen