> Verpakkingsdozen kopen - Grootste voorraad van België > Menu

Verpakkingsdozen

Voor elk type verpakkingsdoos kunt u voordelig bij de Dozenhal terecht. Of het nu gaat om grote palletdozen voor transport en industrie of u zoekt handzame verpakkingsdozen voor e-commerce activiteiten, wij bieden standaard ruim 2.500 formaten die u morgen al in huis kunt hebben. Bovendien produceren we ook voordelig maatwerk verpakkingsdozen die helemaal op de te verpakken artikelen kunnen worden afgestemd, inclusief uw eigen logo en kleuren.

Direct offerte aanvragen

Elk formaat verpakkingsdozen

Via onze dozenzoeker vult u de gewenste afmetingen in en u ziet direct wat we meteen kunnen leveren. Daarbij is het ook mogelijk tweedehands gebruikte dozen te kopen; nog milieuvriendelijker en goedkoper voor uw portemonnee. Ideaal voor bijvoorbeeld opslag in een magazijn of een grootscheepse verhuizing. Staat het gewenste formaat door er niet bij, dan kunnen we deze voor u op maat produceren. Daarvoor vraagt u voor slechts €15,00 een proefsample aan wat we bij een eventuele latere bestelling verrekenen. 

Hoogwaardig karton

Alle verpakkingsdozen die we leveren en maken, zijn van een hoogwaardige kwaliteit karton. Om het verpakte product optimaal te beschermen is er keuze uit een enkele laag golfkarton en dozen met een dubbel gegolfde laag die zwaarder gewicht kunnen dragen of en goed zijn te stapelen. Of kies voor een postdoos met versterkte zijwanden die speciaal ontwikkeld zijn voor verzending.

Grootformaat dozen

Speciaal voor industriële toepassingen bieden we ook grootformaat voorraad en transportdozen, zoals de pallet- en containerdozen en praktische achthoekige octabins, die ook met deksel zijn te bestellen. Voor het opbergen en verpakken van zware en lange artikelen zijn ook onze tabaksdozen erg geschikt. Deze bieden door hun in hoogte verstelbare zijwanden volop ruimte en extra stevigheid.

Direct offerte aanvragen

Eigen transport

Een grote partij verpakkingsdozen bestellen op pallet? Kies het juiste formaat en binnen een werkdag weet u wat de kosten zijn inclusief het vervoer. Met onze eigen transportservice kunnen we de dozen kort daarop bij u leveren.

Vragen over kartonnen opbergdozen

Heeft u nog vragen? De specialisten van de Dozenhal staan u graag te woord. Vul onderstaand formulier in of bel 0032 – 3 – 808 25 91 voor advies op maat.