> Verpakkingsmateriaal Antwerpen | 2500 formaten | Dozenhal > Menu

Verpakkingsmateriaal Antwerpen

Verpakkingsmateriaal in Antwerpen nodig voor extra bescherming bij het versturen van uw pakketten? Bij de Dozenhal kunt u terecht voor materialen zoals papier, luchtkussenfolie of tape. Aangezien wij beschikken over ruim 2500 formaten dozen, hebben wij voor elke soort verzending geschikt verpakkingsmateriaal.

De kartonnen dozen van Dozenhal

Alternatief verpakkingsmateriaal Antwerpen

U kunt in plaats van verpakkingsmateriaal in Antwerpen ook bij de Dozenhal terecht voor verzendverpakkingen. Deze webshopdozen zijn speciaal geschikt voor het verzenden van zendingen als u een webshop heeft. Handig om te combineren met luchtkussenfolie en LDPE verzendzakken om uw zending veilig te versturen.

Online dozenzoeker

 

Over de Dozenhal

Met ruim 40 jaar ervaring mogen wij ons met recht dé expert in verpakkingsmateriaal, verpakkingen en kartonnen dozen in Antwerpen noemen. Wij zijn gevestigd in het Nederlandse Ermelo waar wij 10.000 pallets in 6 hallen aan kartonnen dozen hebben opgeslagen. Al sinds 1978 handelen wij in kartonnen dozen, dus u bent verzekerd van kwaliteit. Naast kwaliteit zijn de dozen van Dozenhal ook een duurzame keuze. Tevens beheren wij ons eigen transport. Dat betekent dat als u vandaag bestelt, wij de volgende dag uw zending al kunnen komen brengen. Wilt u uw dozen laten bedrukken, dan kan dit vanaf 50 exemplaren.

Soorten dozen

Wij hebben dus ruim 2500 kartonnen dozen van verschillende groottes van de beste kwaliteit op voorraad. Naast nieuwe dozen, leveren wij ook gebruikte dozen. Deze zijn in de regel slechts een keer gebruikt. Een greep uit onze soorten dozen:

  • Postdozen: hiermee verstuurt u pakketten. U kiest een normale postdoos of een postdoos die door de brievenbus past.
  • Webshopdozen: handig als u een webshop heeft en uw producten per doos aan uw klanten verstuurt.
  • Grootformaat kartonnen dozen: geschikt voor industriële toepassingen en het opslaan van voorraad. Voorbeelden van deze dozen zijn onze octabins en pallet- en container dozen.
  • Tabaksdozen: zeer geschikt voor het verpakken van zware en lange artikelen.
  • Kleine vouwdoosjes: voor verzending van kleine onderdelen.
  • Opbergdozen: deze dozen zijn speciaal geschikt om op een euro- of blokpallet te plaatsen en zijn opgebouwd uit een dubbele laag. Een aanrader om uw houten kisten mee te vervangen.

Vraag een offerte aan via de dozenzoeker of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ga naar contact